Removing Entertainment System – Floor Patch

The new owners of this house decided that the existing entertainment center was a bit large and bulky for the room and modern flat panel TV’s. The entertainment center was eventually modified and relocated to the basement theater room. In order to do this the floor and trim around the built-in had to be patched.

IMG_0754 IMG_0734 IMG_0653[1]

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s